some flowers



sitter i skolan nu med min nya dator, precis som alla andra. slutar 2 idag för ska iväg till tandläkaren och göra lite fint, sen måste jag ner på stan och köpa ett snyggt data fodral och rosor till imorgon och träna lite extra på låten, det kommer komma upp en video från mitt uppträdande här så småningom. Nu ska vi ha matte- för första gången, spännande.

ha en fin dag

.


stad i ljus



sitter nu och mummsar på de här stora blåbärna som växer i våran trädgård. hade blåbär varit i denna storlek hade jag lätt hängt ute i skogen, men som de är nu känns de värdelöst.
Imorgon börjar skolan igen, vi ska få en varsin laptop vilket känns lite roligt jag kommer sitta här med två styckna, men de får väl bli en för hemma sysslor & en för plugg helt enkelt. Nu ska jag sätta på en film för de fanns inget värt program på tv:n ikväll.
natti

who can say



fotade Vilma lite i den sista sommarsolen, så här har ni henne min Silver Shaded Chinchilla perser.

waka waka

har försökt ladda upp bilder här i en timma, men nu ger jag upp. får bli nån annan gång istället. söndagar ska va lugna men min är tvärt emot, stan, träna, klippa gäset, plugga, städa. good luck

without saying a word, you can light up the dark.

på onsdag väntar den första begravningen i mitt liv hittills och den som ligger där framme i den vackra vita kistan är en människa som förevigt kommer va en av dem personer som kommer ha betytt mest för mig och som kommer förbli en av dem mest älskade- min mormor. jag är nervös, jag har aldrig någonsin förlorat en älskad förut, de va så mycket nya känslor som kom upp och nu när hon kommer ligga därframme i en vacker kista kryllandes av vackra blommor, kommer jag klara det. men samtidigt så tänker jag, jag har ju redan insett att hon är död, att jag aldrig kommer få kolla in i hennes vackra ögon eller se henne dra handen genom sitt korta knallvita hår.
Hon kommer ligga på en minneslund så kistan med henne innuti blir det sista, efter det förblir hon aska. Men hennes själ finns kvar, och om många år så ses vi igen på en annan plats. Jag har alltid varit emot det, inte finns det nått kvar när en person lämnar jorden, men sen hon dog så har jag känt att det faktiskt finns något.
På begravningen kommer jag framföra en egen sång tillägnad min älskade mormor Rosa, jag kommer stå bredvid dig, och du liggandes brevid mig och det ska förbli en av de vackraste stunder i mitt liv.


Min mormor Rosa, bilden är tagen två veckor innan hon lämnade oss.

fortsätt simma

haft en grym dag i skolan idag.
träffade min bästa barndomsvän.
ska snart ut & springa.
det är så himla skönt att ha börjat gymnasiet men känslorna är blandade hela tiden, men trots allt känns de som en bra start.
Föresten till er som missat det: läs blondinbellas bok! Hon är en sån himlahimla bra människa & boken är helt galet bra!
ALLA bör läsa den till & med killar för att förstå hur tjejer mår ibland!
Nu ska jag springa milen, har fått tillbaka min kraft, dunka love the way you lie på högsta volym & känna svetten tränga ut & kläderna bli blöta av svett & ben som blir helt slutkörda för att nästa dag känna sig starkare än någonsin, de är bland de bästa jag vet!

En av de coolaste saker jag har gjort är däremot när jag besteg sveriges högsta berg, det var och är obeskrivligt häftigt!




en ängel flög förbi, mot himmelen så fri

ny skola, nya ansikten, nytt arbetssätt.
Ja nu har starten börjat på John bauer andra dagen idag, fina människor i klassen. Men jag har inte kunnat ta in allt så som jag önskar, igår fick jag migrän precis innan jag skulle cykla till skolan & det sitter kvar i synen & gör så att jag knappt kan sova. Så jag kan inte ta in alla nya intryck riktigt. Men jag försöker. Åh jag var ju taggad, jag ville börja tänka ut värsta planen över skolan, ta tag i saker & allt. Men har ingen ork nu, ska lägga mig & sova, hoppas verkligen det blir bättre så att jag kan sätta igång å bara njuta, men vägrar att stanna hemma från skolan iaf...
har massa bilder jag vill visa er, ska krya på mig sen hörs vi, take care!

when it´s done, i clap a thumb



för cirka två dagar sen blev rummena hela klara, har väl dröjt ett år hehe så jag är väldigt stolt & nöjd över allt.
Hoppas ni tycker om det, som ni ser så älskar jag vitt & fräsht, men detaljerna får gärna ha lite färg (ibland).
ps. min säng är världens skönaste (för den som funderar över detta)

det bästa med att ha egen våning är egna ingången, eller ja & brorsans ingång alltså!
tio poäng till dörren<3

could you stop for a minute

Har precis vräkt i mig den här smaskiga melonen, ikväll visar jag mitt rum för er, håll ut! Först ska jag springa milen, puss<3



everytime i close my eyes



Stockholmsresan kunde varken ha blivit sämre eller bättre, helt klart perfekt!
Liten rundtur i stockholm, vilken vacker huvudstad vi har.
Sen bar det av till Gröna lund där karusell åkandet tog fart, The ark kom & sjung, allt va magiskt!
Tackar kusinen för den fina dagen, vi landade i Västerås vid 01.00 helt slutkörda!
ps. kameran fick vila för mestadels av hela resan, detta var allt va den fick i sig.



IT TAKES A FOOL TA REMAIN SANE



för det mesta älskar jag mina fina föräldrar, tänk att jag landade i deras bo...

rulla min värld



hej alla goa glada, ja som ni märker så är det precis som min kusins tjej kallare: blogg i perioder. Men det är väl trevligt det med. Stack till tandläkarn idag & var riktigt nervös, men hade faktiskt inge hål! Detta ska firas med GODIS, haha nej absolut inte! Nu ska jag pyssla i mitt rum & sen blir det kräftskiva ikväll, måste även ner till stan har lite ärenden & även en hel lista över saker som måste hinnas med, egentligen vill jag bara gömma mig under täcket men upp & skutta, kram!

i´ll be dreaming


tummen upp för denna dag som spenderades med min kusin, vi shoppa & ja vi har bara allmänt kul ihop vi tror de har nått med blodet & göra (fling, hehe). på onsdag sticker vi till Stockholm där väntas de mycket roligheter kan jag säga nu ska jag göra mina 123 sittups & sen pummsa i säng, imorgon får jag träffa mina efterlängtade vänner har inte träffat dem på evigheter, bara några timmar kvar, ska bli galet kul!

pussi puss, puss pussi puss-puss!

buy me a garden



denna zen trädgård köpte jag i en fin affär på gotland förra året, tro de eller ej men det är riktigt mysigt & sitta & kratta lite ( ha ha). rolig grej att ha i hyllan om man får tråkigt, eller som dem skriver att den ska hjälpa mot stress...



blir galen hela grann kvarteret festar ikväll känns det som, dunk dunk kommer de från vartannat hus, har jag missat nått eller njuter alla bara lite extra av sommarn ikväll.

changes


före, sladden där uppe kommer det sitta tre coola lampor i men det tar vi imorgon

efter, skit snyggt om jag får tala! hyllorna kommer från IKEA (500 kronor styck, för er som undrar, dem är en nyhet så de har precis kommit ut i butik).

life is a mystery, everyone must stand alone



grönt - lindex, smalt randigt- Bikbok, tjockt randigt- giiiiina

you´re a lovekiller you´re a murderer


jäklar vad fint väder det är idag, kommer sommaren tillbaka?!
jag drömde att jag & min bror inte hade hinnut öva in två låtar till en av dem viktigaste stunderna i våra liv, de var en nsvettig moa som vaknade upp i sängen nyss kan jag lova, panik - panik - panik. jag ser det här som ett tecken : öva öva öva föfaaaen! Nu ska jag dricka kaffe & äta persikor. godmorning

just gonna stand there and watch me burn?



höll på att röttna ihop när krypen subbade min hals. men nu rullar livet på igen, tur! har haft en sån fin dag, åkte ut mitt till förra hus vilket dem har gjort om totalt, världens finaste hus har de blivit(fast de var de innan också) men helt omgjort). Hälsade på gamla grannar & gick ut till mitt gamla svampställe & plockade trattisssssar, allt detta med mamma. Sen hem & köpte mat och åkte ut till stugan, badade & njöt av livet. Låter väl som en fin dag? Nu är jag jätte trött imorgon ska jag fortsätta sätta upp möbler & sånt i mina två nya rum, känns som man bara shoppar & shoppar inredning, men bra blir det! & hurrni ni har väl inte missat DARINS nya låt lovekiller? ahh så himla himla grym ska förgylla min dag med den imorgon!


kortfattat: helt klart världens bästa otursdag!

So i guess that i keep dancing on my own



halsflussen har spolats bort av all vattenmelon jag har vräkt i mig, en fet per dag, hihi.
så nu är livet pågång igen. min lilla älskling vaknade nyss av en mardröm så nu ska jag krypa ner bredvid henne, (min katt) haha inga missförstånd här inte. & Imorgon sticker jag & min mammi ut på äventyr.

RED IS THE NEW BLACK



efter min långa shoppingtur igår så tog jag tag i att färga kalluffsen, & resultatet blev som ni ser rött, väldigt rött. Har dock inte vant mig än vid färgen, gillar jag den inte så svittsar jag tillbaka. Hårfärg är coolt!

everything changes from now on

Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now







GALEN


avslutnings dagen för nian bar jag detta

jag är så himla arg just nu vaknade klockan 6! somna 1, vakna klockan 6! Tack vare - flugorna, de bara kryllar av dem och deras jäkla ben kittlar en tills man blir galen, nu börjar tuppen gala också, japp det sömnlösa livet har knappt börjat!