it´s just you and me, honestly that´s everything i need


dresslookssssssssssssssssssssssss

vilken bra början på lovet, vaknade vid 12... helt slut i hela kroppen. myste framför brasan med tidning och en stor frukost. efter det åkte jag med föräldrarna för att shoppa, vi hittade sen ut till mysigt fik mitt ute i ingenstans och satt där och mös i några timmar med en kille som visade bilder på sveriges alla slott och berättade historier om dem, efter det åkte vi vidare till våra vänners nya ställe.
nej nu är de dags att packa väskan och åka ut till caroline, dags för myskväll!!

Linneas dag



gårkvällen blev lugn, det blev middag och tårta... mycket snack och sång...
en perfekt kväll/natt!!
grattis igen till världens finaste Linnea (blondinen)!!

Hold my hand



här är lite bilder på mig som en liten söt docka, så himla glad för alla fina bilder!! efter ett år från att den sista bilden tagits började alla trakasserier mot mig i skolan.

jag hade väldigt många tjejkompisar, men killarna hatade mig. enligt dem var jag ful, konstig, jag var helt enkelt osynlig. jag kommer ihåg att jag ofta tänkte att jag var väldigt tjock och ful, jag undrade ofta vad som var fel på mig... det som gör mig så himla arg är att när jag nu kollar tillbaka på hur jag såg ut så var jag ju faktiskt en jättesöt liten tjej, helt normal på alla sätt.

det är flera flera år sedan nu, men fortfarande försigår mobbing där ute!! det är det värsta jag vet, för allt handlar bara om osäkerhet. för några år sedan kände jag att jag ville kämpa upp till toppen, visa dem att jag kan också, jag är också bra. men tiden gick och jag insåg att jag slösat nog med tid på ingenting, de personerna är för mig ingenting. trots att orden har rispats in i min hjärna att jag inte är lika bra som alla andra, så kommer jag aldrig tillåta att någon trycker ner mig igen.

så glad att jag har så fina människor runt omkring mig, som inte vill en något ont. men jag önskar bara att alla fick ha det så...

& kom ihåg, bedöm aldrig någon innan du gått tio mil i dennes skor

- I tell you this:


Whatever happened to the funky race?
A generation lost in pace,
-Wasn't life supposed to be more than this?
In this kiss I'll change your bore for my bliss
But let go of my hand and it will slip out
in the sand if you don't give me the chance
to break down the walls of attitude,
I ask nothing of you
not even your gratitude




is this the feeling of beeing lonely
is this the feeling i need to work with

Kiss away the pain



tillbaka till verkligheten, helt frisk & kry. har den där underbar känslan i kroppen - träningsvärk!! emma & jag dansade som galningar på Clubdansen idag, om några månader är det uppvisning tur är väl de vi är verkligen inte redo än. imorgon slutar jag tolv det väntas ett långt konditionspass, tänkte springa 1,5 mil... sen får vi se om jag åker till vetrinären eller ej med vilma, hon har lyckats "bryta" av sig klon så den hänger lös, ser inte så bra ut... haha de va lite från min vardag, inget speciellt men om en månad är det dags för skidsemester och om några dagar är det lov, det här blir bra.
kram

wonderful


det finns så otroligt många duktiga inom musiken nuförtiden, lyssna & njut

My mama told me when I was young, We are all born superstars, Just love yourself and you're set



Nu har jag bestämt mig för vad jag ska pyssla med när mitt gymkort går ut om en månad...
Jag längtar!!
Långa inlines turer, hoppas jag får med mig någon vän på detta...
Löparrundor, i spåren lite överallt. Mycket terräng kommer det bli, jag ska också se till att klara mina 3 mil...
Min boxningkudde ska jag ta tag i och hänga upp, här ska de slåss...
& såklart kommer jag och £mma fortsätta i Clubdance...
+ att jag funderar på att kanske börja rida igen...

Ska bli mer vältränad än någonsin + att jag kommer behöva träna extra hårt för min & föräldrarnas häftiga utlandsresa i sommar, där det bara väntas löpning, löpning, mat, sol & bad... ni kommer såklart få se bilder från den resan sen...

Hoppas ni är med mig!!

And now they're gone and you wish you could give them everything.


I swear this time I mean it




ser ni den röda tråden - vitt, allt blir vitt vitt vitt, älskar det!!

Lite ny cool teknik sådär...

back to life


vaknade upp idag och var frisk!! äntligen, 5 dagar tog det... det är nog det värsta att bara ligga och röttna i soffan... men kändes inte rätt att sticka iväg på min väns fest ändå så jag kör på en myskväll med föräldrarna, kan nog bli bra det också, lite räkmackor, lite melodifestival och lite glass... tänkte faktiskt hinna städa mitt rum också, i´m back ;)

ha en kall fin lördag, bara 10 dagar kvar av deppruari för er som också räknar dagarna...

...



för att alla ska förstå vad jag snackar om så lägger jag upp beviset här på blåsorna jag fick av solariumet här om veckan... huden reagerade såhär efter jag sprungit 1,5 mil på gymmet. folk där måste trott jag var sjuk, helt röd i ansiktet och blåsor överallt... tänker faktiskt aldrig mer sola solarium, enligt mig så är det nog klart bättre utan...

Det där som alla snackar om

Jag blev så glad när jag hittade den här texten bland alla mina dokument, den skrev jag om en kärlek jag hade för en kille... Låter urtöntigt, men tycker texten förklarar så bra om hur det kan vara ibland...


I en vintervärld, finns det någon tro?

Tiden rullade på, dag ut och dag in. Den ville inte stoppas, inte ville jag heller att det skulle ske. Det blev kallare, den årstid som oftast lyckas få mig på dåligt humör hade kommit hit igen. Men jag såg till att välja de saker som var bra för mig. De som gjorde mig glad, som fick mig att känna mig värdefull och älskad. Men framförallt, lycklig. Men som en varm sommarvind kom något nytt in i mitt liv i samma stund som jag lunkade på i min vanliga lunk. Något varmt och stort som fyllde ett tomrum i min kropp, ett hål som tiden hade lyckats trollat bort från mitt minne visade sig nu existera. Några gånger hade ett lyckobrus susat runt där, men var nuförtiden som bortblåst.
Men nu knackade det just på den dörren igen och jag var beredd att öppna. Jag visste om att ett litet felsteg, skulle få dörren att panga igen rakt på mig och det skulle svida. Men det var så länge sen jag hade känt mig såhär pass levande, så jag var beredd, beredd på att chansa. Och under mina korta barnaår hade jag på minnet lagt att det faktiskt stämde, jag skulle endast få leva ett liv i en och samma kropp, ett liv. Så jag ville stå upp för det och leva för stunden.

Vart var vi sen? Allt trallade på som i en lyckad kärleksfilm… Men bom! Dörren slogs nästan igen, men stannade precis innan dörren låste sig med låset. Precis som att en mus hunnit emellan och fastnat.

Där är vi nu, när snön börjat falla på gator och torg. Här står jag igen, utan dig, utan en ny vän, en kärlek. Livet fortsätter precis som innan, men det kanske svider lite mer nu om natten när den där tomma platsen visar sig på riktigt framför mina ögon. Den plats som du aldrig fick fylla upp.
Men det slår mig, kanske var det bäst såhär. Jag vet inte, men jag orkar inte fundera vidare. Jag fortsätter gå.


Moa Svensson


On the real if you stop then it's no pain but if you can't feel pain then it's no gain



sitter och läser om denna LA brud, - jennifer åkerman, jag vill dit, leva samma samma liv som tjejen på bilden... jag har legat i min soffa i ett par dagar nu, har åkt på influensan, feber, örinflammation, förskyld och lite grädde på det pms. haha jag som verkligen inte har tid med detta just nu...
har insett att jag oftast skriver mer opeppande saker här och peppande uppdateringar på facebook... aja, nu ska jag somna, försöka här har ni tjejens blogg för er som också ligger vakna en natt som denna : http://blogg.veckorevyn.com/lalife/


KÄRLEKNS TUNGA



Låt mig höra kärlekens tunga,
säg att du älskar mig.
Kärlekens tunga, kärlekens tunga,
jag vet att en dag, hör jag dig.

snart va denna helg också slut, den har varit så bra!! den började med en kväll med caroline, vi solade, käkade pizza & hade lite spa här hemma. på lördagen så åkte vi hem till min morbror där det bjöds på middag & vi umgicks ett tag med bengalerna, det var en upplevelse att få träffa dem, höra hur de har det osv... en grej som jag reagerade mycket på var att de två tjejerna (15 & 16 år) redan hade en tilltänkt man åt dem, så när de är 18 om några år MÅSTE de gifta sig. föräldrarna har bestämt vem... efter det åkte jag hem & Emma kom och vi hade en riktig tevekväll - melodifestivalen & the crazies. idag sov jag till 1?!?! nu ska jag plugga mig igenom dagen & ikväll blir det ett stenhårt pass på friskis & svettis.

tomorrow - valentines day... tänkte försöka göra dagen ospeciell. blir nog att jag vandrar till gymmet efter skolan, sen vandrar jag hem och spelar in en kär låt i studion & äter sen en kär middag med familjen.

vi hörs nog inte på hela veckan, kommer ha mycket att göra. ha en fin dag imorgon, kärlek från mig till dig. missa inte solsidan ikväll klockan 20.00 på 4:an hurreni!!

easy come, easy go, that´s just how you live



outfit från igår...

carro & jag somnade helt olika tider, så vi gick upp vid 11. idag ser jag ut som en liten tomat, carro säger kräfta... ajaj... nu ska jag iväg & äta middag hos min morbror, de kommer bli så himla roligt eftersom de har gäster från bangladesh... nu ska jag skicka hem carro, som är en av min äldsta vänner...
ha en fin lördag

fredags chill



två solairebrända kroppar, en fet godispåse, en hawaii pizza, en underbar vän, lite relax, bra filmer, citronvatten & en stor skön säng det är så vi skulle beskriva våran kväll... just nu sitter vi & tjaffsar om att få klappa vilmsan, nu ska vi se en film. ni kan kika på våra bilder, lite sommar sisådär.
puss på er <3


FUCKING PERFECT


för er som inte vet är jag en riktig liten hobby tv nörd, efter dansen kastade jag mig i soffan och slog på sofias änglar - väldigt fint program. nog om det, nu är vi lediga i 2 dagar och helgen är redan fullbokad, känns grrreat. nu ska jag ta och smaka på mammis morotskaka, fem av fem toasters - de återstår och se...


på bilden ser ni 4 unika personer, som lyckades få till en ganska så unik bild. alla har sin egna grej för sig jag längst till vänster ser ut som jag ska ställa mig och kissa. men man kan inte lyckas med happy smile på varje bild.

& för det sista har jag för 5 gången på tre månader lyckats krångla till det med mitt bankkonto, glömde koden denna gång, de klippte kortet och om en vecka får jag ett nytt. trevlans...

are we human or are we dancers



nu är danskläderna ipackade i väskan och jag kommer nog drömma om danssalen men en grym lärare som visar, vi följer efter, samtidigt som de på högsta volym spelas grym musik. det slår mig - varför har jag inte börjat i detta tidigare... sovgott

gör
nytta före onyttan

återvändsgränd

du sitter på en stol, den är bara bekväm att sitta på när du sitter på ett visst sätt. längst in i hörnet av det mörka rummet du sitter i finns en dörr, du kommer bara kunna öppna och stänga den efter dig en gång i ditt liv. det ända som är skillnad är att du får ta det steget när du vill. jag har absolut inte börjat rest mig från stolen och börjat gå mot dörren än, men ibland känns det enkelt, en enkel utväg det vet vi alla. min dröm är att dö på min hundra års dag, sitta där med min familj hinna säga hejdå och berätta för dem om allt man gjort, allt man är stolt över. det är en av alla mina tusen drömmar. jag är 16 år och jag vet att jag slits mellan tusen olika världar varje dag. det finns inte en säker tanke inom mig. man undrar efter varje korsning om man valde rätt, vart den nya vägen leder. målet med livet är att vara lycklig enligt min mening. men det är jätte svårt som en 16 åring att sitta här och tro på sig själv. när ingen ork finns. man ska räcka till överallt och gör man inte det då känner man sig ännu mindre som person än när man inte ens gjort något. livet är så himla farligt och det känns tufft nu när man ska kämpa sig till en lycklig vardag helt själv, ställa och styra med sig själv. längst där inne i mitt huvud snurrar tankar om - är jag normal, tänker jag samma sorts tankar som alla andra. det är tufft när det känns som ens huvud är proppfyllt med information, den kan bara inte ta in mer kunskaper. när man tvekar på sig själv. när man inte känner att man räcker till. att orken inte finns. det är tufft att förstå att man innerst inne är ensam, de är bara jag och jag. ingen annan som ska se till att vara den jag är och vill vara. många har nog slutat läsa för länge sen, men jag gillar när mina fingrar löper över tangentbordet utan att jag behöver tänka. mina närmsta drömmar just nu sträcker sig över en resa till våran stuga i Norge som bara jag och min brorsa ska göra. men framförallt sommaren, gotland, skåne och en häftig resa utomlands där jag bara ska springa, sola och bada med min mamma och pappa. jag är inte ledsen, jag är inte arg, jag känner bara att livet är en väldigt stor utmaning och jag har nog inte varit mogen innan att inse att det här kommer bli jäkligt tufft och samtidigt en underbar resa som jag hoppas få dela med människorna som just passar in på den jag är, som tillåter mig att få vara den jag är, de som vill älska mig för den jag är.


IN YOUR EYES I FEEL LOVE, IN YOUR EYES I AM HOME


inte min dag idag...



sikken dag det blev, vaknade upp med samma gamla vanliga visa - migrän... tvingade mig att sova länge länge länge så nästa stund jag vaknade upp visade klockan 15.00, så har bara gått här hemma & vart depp. finns ju så mycket andra saker man hellre skulle göra. nu tänkte jag avsluta dagen med att se Trassel & känna sig som en liten 7 årig flicka igen, för det var ju denna saga man ofta somna till som liten...

D£SIGN



Ny lampa i matrummet.


Annorlunda fönster i hallen.

Min kusin & morbror sitter & myser i vårat vardagsrum...



Lakan från Ikea.



Nytt lakan från Ikea.


Allt här hemma målas vitt just nu, mammi & jag har helt gått emot brunt... så imorgon blir det att övningsköra när pappa kommer hem från Stockholm sen tänkte jag även måla 4 garderober i hallen med mammi & checka våran nya dator med pappa. Ni vet styra allt med datorn & ha platt tv:n som skärm, i like ;)
Alltså en riktigt mys fredag...

vi kallar de gym, de kallar de sitt andra hem



fick känslan av att alla i min närhet var på dåligt humör idag. men jag kämpade på, tränade 3 och en halv timme. & passade på att fota min käre vän Pontus på gymmet. hans tränings blogg hittar ni här:
http://pureuf.se/pontus-kerstis-blogg
nej nu ska jag faktiskt sova, fredagar i skolan är de värsta för vi har samma lektion i 6 timmar...
puss

ps. visst känns det orättvist att ha det såhär jäkla bra i Sverige medans varje liten varelse i Egypten lider just nu...