BURLESQUE



den här måndagen rann iväg, men det blev en riktigt fin dag. jag har varit hos studievägledaren idag också för att snacka om högskoleutbildningen, har några år kvar men bra att veta vad jag behöver ha med mig i bagaget för att komma in. jag blev så peppad på utbildningen att jag redan nu börjat fundera på om jag kanske ska börja plugga direkt efter studenten. och för det andra har jag börjat träna inför löpsäsongen nu, är riktigt pepp på det. åh nu ska jag se till att hålla min och alla mina käras flagga uppe, snart är det vår mina änglar!! måste verkligen sova nununu, men ska b a r a lyssna en gång till på en av de vackraste sångerna i världen:
varsegod:
Cher – You Haven't Seen The Last Of Me - Burlesque Original Motion Picture Soundtrack 

you haven´t seen the last of me


hej kära vänner. jag har haft världens bästa helg. ni kan kika in på www.myvestlund.blogg.se och läsa om helgen, det finns även en hel del bilder där också. det har gått toppen i skolan, är klar nu så får gå tidigare, dags att vandra till gymmet. ha en fin dag, kram

Energy!!



mår så himla dåligt, somnade på lektionen, har aldrig somnat på en lektion!! skulle hem och måla hos jennie efter skolan, men nu efter denna lektion måste jag nog åka hem och sova... imorgon väntas spelning med vänner och hela lördagen fylld med fika, restaurang, bio och spa med vänner. men febern och förskylningen har kommit på besök nu!! skit, kunde inte ha kommit mer otajmat... jaja de är väl bara att kämpa för att orka. fan

2 o'clock in the morning



Wake up in the morning, stumble on my life
Can't get no love without sacrifice
If anything should happen, I guess I wish you well
A little bit of heaven, but a little bit of hell

This is the hardest story that I've ever told
No hope, no love, no glory
Happy endings gone forever more
I feel as if I'm wasted
And I'm wastin' every day

2 o'clock in the morning, something's on my mind
Can't get no rest; keep walkin' around
If I pretend that nothin' ever went wrong, I can get to my sleep
I can think that we just carried on


hey babe



har legat nerbäddad i sängen ända sen jag kom hem från träningen, tänk hur många människors liv man kan läsa om genom internet, de och kikat på kläder har jag gjort i några timmar nu. har förstått att det inte bara är jag som älskar Hm´s vårkollektion. nu är det dags att inse sanning, dags att få företagsekonomin och matten gjord.


Get up on ya feet


jag insåg för några år sedan att jag har ett par rejäla revben, så när jag ligger ner sticker de ut ganska mycket. inte så snyggt kanske, men jag har börjat tycka att det är lite annorlunda. första bilden är alltså när jag ligger ner andra normalt och tredje bilder är på när jag drar ut, för att vara exakt. får nog lägga till det här i listan med speciella saker med mig... ;)

dansa?? d a n s a?? DANSA??



Nu är det så att jag har betalat en hel termins clubdance eller ja mina föräldrar då!! Men kan inte riktigt inse de, jag ska äntligen ta tag i att lära mig lite moves. Jag & min vän Emma valde Clubdance, vi kom i en mysig liten grupp. Alla kändes självsäkra och körde på sin stil och vågade vara just den de är. Och våran dans lärare är helt underbart toppen, så jag ser verkligen fram emot detta. Att gå från en stel korv till en discoråtta är något jag ska lyckas med.
Nä nu rinner tiden iväg igen, ville bara berätta nu ska jag skicka iväg ett mail till två kära vänner. Jag har planerat världens höjdarhelg för oss!! När inte allt blir som man vill, vad behövs då?? Tre bästa vänner.

Kram

FOREVER YOUNG



Styling: Moa Svensson
Modeller: Josefin Rost & Emma Helené
Fotograf: Moa Svensson

Här är bilderna från fotografering som jag blev mest nöjd med!!
Hoppas ni gillar dem, det va så himla roligt att fota dem för de såg ut att trivas där framför kameran.

born to make you happy


tjoho!! jag har haft den bästa helgen på länge och trots att jag bara sov tre timmar inatt har haft en underbar dag också... på väg hem från gymmet klurade jag på saker med mig som gör mig speciell, ni vet saker som att en person pillar i örat jämnt när den äter körv, ja ni fattar. så här kommer en lista på saker som speglar mig:


* Jag är beroende av Apelsin
* Jag stoppar varje kväll innan jag somnar slänger jag in tv-dosan längst in under min stora 1,60 säng. på morgonen sen när the voice sätts på tv:n på högsta volym så måste jag krypa under sängen för att hämta den för att kunna sänka volymen, genom hela den processen hinner jag vakna till...
* Varje dag innan skolan går jag upp extra tidigt för att kunna sitta nerbäddad i sängen för att kika på the voice och käka frukost.
* Jag tål varken potatis, pasta, ris eller mjöl
* Varje söndag planerar jag hela min väcka
* Jag klarar inte av frisörer, därför klipper jag och färgar mitt hår helt själv
* I skolan är jag världens gladaste tjej hela dagarna långa, när jag sen kommer hem från träning och allt va det är så är jag så trött så de blir att jag går runt tjurig, trot eller ej ;)
* Jag är beroende av att träna
* Jag älskar äventyr
* Är sämst på att sköta min ekonomi
* Så snabbt jag hittar en bra låt spelar jag den om och om igen tills jag är tvungen och byta för att jag tjatat ut den.
* Kan låta exakt som Maria Montazami & Silvia när jag imiterar dem...
* Skär alltid ett äpple i bitar innan jag äter det
* hatar armband
* älskar att läsa bloggar
* expert på att skjuta saker framför mig...
* Drabbas ofta av migrän vilket innebär - prickar för synen, sprängande huvudvärk och spyr och har svårt att se i två dagar efter
* Skit trött på svenskar för att de tänker alldeles för mycket på vad folk ska tänka om dem hur och va de än gör...
* Blir lycklig av att löpa i skogarna
* Älskar sushi & lösgodis
* Tycker inte om läsk speciellt mycket

... & där tog fantasin slut, men mer specialiteér finns det nog allt, annars är jag nog helt enkelt en jäkligt ointressant person...


PLÅTNING


idag har jag varit ute med mina barklädda - vackra vänner. bilderna blev otroligt bra, fler kommer!!
puss

alla sagor har ett slut, men i verkligheten är bara varje slut en ny början



emsan & jag sitter här och ska snart dra vidare till PartyParty, vi är inte taggade därför sitter vi nu & vräker i oss kakor!! Ville bara önska en fin kväll/natt. Lov£

please take me to the perty and let me dance alone

just nu känns det som att jag åker runt i ett hamsterhjul ni vet?? det är endast när jag är längst ner på hjulet som det känns bekvämt att vara här. det har fått mig att inse hur snabbt livet förändras hela tiden. alla säger, skit i det Moa det kunde vart värre. tänk på barnen i Afrika, men med all respekt för dem men jag känner ändå att det måste få vara okej att känna att livet inte är som ett godisberg just nu. men jag har ändå insett o c k s å att det blir roligare om man gör saker som man gillar därför är denna helg helt uppbokad av träning, fest, plåtning, träning... det kommer komma lite bilder det kan jag lova!!
Stora kramar - Moa Svensson



frajday I am in love

har precis landat framför datorn efter ett långt & skönt bad!! ohh en massa badskum & sofies mode fast i händerna så lyckades jag stanna där en evighet. är så trött så trött, min dag gick ut på att få skjuts av mamma, plugga, springa runt på stan, hem till en vän, hem till mig - äta, tillbaka till skolan och sitta kvar där till 5, gymmet med emma och sen skjuts hem. jag är helt slut!! helst av allt vill jag bara sätta på en kärleksfilm & gotta mig med äpplen i mängder eftersom let´s dance inteär något för mig MEN jag tänkte vara smart & göra det tråkiga före det roliga så det blir till att plugga häcken av sig helt enkelt.



my & jag på våran sista avslutning på kunskap, min fina älskade lilla vän <3

otur i turen



vaknade upp efter några timmars sömn och migränen fanns där i hela kroppen, så det var kört att gå till skolan idag. inte alls kul, jätte avundsjuk på dem som får sitta i stan på en jätte intressant föreläsning... gjorde iordning ett "sött" collage för den som vill se vad jag har för mig. aja ska göra de bästa av den här dagen, se en film, vila, försöka läsa lite och bara ta det lugnt. kramis

concrete Angel



She walks to school with the lunch she packed
Nobody knows what she's holding back
Wearing the same dress she wore yesterday
She hides the bruises with the linen and lace, oh

The teacher wonders but she doesn't ask
It's hard to see the pain behind the mask
Bearing the burden of a secret storm
Sometimes she wishes she was never born

Through the wind and the rain she stands hard as a stone
In a world that she can't rise above
But her dreams give her wings and she flies to a place
Where she's loved concrete angel

Somebody cries in the middle of the night
The neighbors hear but they turn out the light
A fragile soul caught in the hands of fate
When morning comes it will be too late

A statue stands in a shaded place
An angel girl with an upturned face
A name is written on a polished rock
A broken heart that the world forgot


för ett år sen var det bara den här låten som spelades i min ipod,
nu har jag inte hört den på väldigt länge.
så många minnen väcktes till liv.
den är verkligen fin.

ps. de enda jag gör just nu är att längta efter sommaren känns inte riktigt rätt...
nu är det dags för idrottsgalan, puss

DREAMING PEOPLE




sena varma sommarkvällar, utlandsemestrar, färska bär, kanotsemestrar, 30 grader plus, glada människor, blå himmel, grönt gräs, sommar låtar, sommarlov, långa löparrundor i skogarna, dyka, tårtor.... inget av det skulle sitta helt fel just nu. men det börjar närma sig, för snart är det vår gått folk. då kan vi packa ner alla filtar, sluta elda i kaminerna, skippa tofflorna, de tjocka vinterjackorna och bara njuta, jag läntar!!

"godmorgon"



sitter här och är redo att köra igång med matteboken, känns alltid lika deppigt att behöva plugga på en helg. men eftersom jag inte lyckades ställa om mig i veckan efter lovet så behöver jag verkligen plugga. men de känns som att de är det ända man gör, fast det är det som är bra med bloggen. då kan man kika tillbaka och se att det faktiskt händer lite annat också i ens liv.... nä nu ska jag sätta igång. klockan 5 rullar det in lite gäster som vi ska äta middag tillsammans med.

kramis

I cant let go and I don't wanna leave




THE ROAD IS CLEAR BUT I CAN`T SEE A THING

Café By Freja



sitter i skolan & det är dags att börja plugga matte, tre dagar har gått men jag är redan skoltrött. men klarar alla andra det, då klarar jag väl det. slänger upp en bild på våran klass Café.

2011/01/11



som många av er märkt har jag gjort slut med min pojkvän, det var ett av de svåraste valen någonsin. har inget mer att säga om det men man kan väl säga att det bästa inte alltid är tillräckligt...
ps. jag mår bättre och bättre för varje dag

HTC



idag lagade jag mat efter att jag och mamma myst runt på stan i 4 timmar. det blev såklart sushi... förrsten så har jag fått en ny mobil i julklapp en HTC WILDFIRE & jag blir lika chockad varje gång jag slår på den över hur bra den är, alltså superduper nöjd!!
Dags att hoppa ner i sängen, puss <3

NYTT BADRUM!!


Eftersom min moster som bor i Skåne vill se vårat nya badrum så får ni "turen" att se det också, eftersom det är lättast att lägga upp på bloggen. Har har ni hela förutom bastun som jag glömde fota, men det kommer bild på den också vill jag lova. Hoppas ni gillar det, själv så älskar jag det... där hänger jag om dagarna ;)

TIPS!! - nails




Har ni precis som mig många vackra nagellack som ligger därhemma i sminklådorna men som inte använts på länge och börjat stelna, då har jag lösningen!! Ha i några droppar nagelborttagnings medel och nagellacket löses upp och blir perfekt igen!! & jag lovar er det funkar, men börja med lite bortagsningsmedel och ta mer eftersom de löses upp...

Lycka till!!

FOTOGRAF ; MY VESTLUND



idag har jag hängt med mina bästa vänner. det var dags för lite nya såkallade "modellbilder", My som fotar blir bara bättre och bättre för varje gång. åh vad jag är glad att jag har dem, i dem hittar jag mig själv de får en att landa på jorden igen!! 

if you really knew me


ikväll har jag en mysig kväll för mig själv, tror jag behöver det. sitter och kollar på tv och kopierar gamla bilder till skivor. hittade då denna bild på mig själv. känner knappt igen mig själv.
jag kollar på ett program på MTV som heter if you really knew me, då kommer det ett gäng psykologer till en skola och har en såkallad utmaningsdag, de får berätta sanningarna om sig själva. det tog mig ganska rejält för det var en tjej som var exakt som mig, det fick mig att inse hur jag verkligen är.
och det fanns inget positivt i det.

Mitt liv de senaste dagarna...



Hängt med mamma & pappa i en massa inredningsaffärer, snart kommer snickarna och sätter igång med renoveringen av det andra badrummet.


Lunchat med mamma & pappa på vårat favorit ställe, kajen.



Spelat badminton med föräldrarna...



Tränat och fikat med emma.

Fick vara smakråd åt min vän pontus.

Åkte för en shoppingdag med syster i Stockholm, då hon fick in detta på restaurangen... inte vad hon hade förväntat sig direkt...


min vackra syster.

och haft en riktig myskväll med mina bästa vänner!!

true colors ??


ännu en kväll ensam, inga nya mål och inga andra känslor. vem är du? vem är jag? vilka var vi? vad var rätt att göra, var alla beslut fel. har försökt le, leva. men det hjälper inte jag kommer ingen vart. beslutet som kändes så rätt har helt plötsligt fått mig att känna på en tomhet som jag aldrig känt förut. livet är inte perfekt, inte heller en människa inte heller en blomma. överallt finns det negativa saker. men i vårat fall trodde jag de vann över lyckan som vi hade. jag ligger här än en kväll och letar och letar, i mitt huvud, i min kropp, i alla kärleks låtar i våra minnen... men jag kommer ingen vart. jag visste vad som var tvunget till att göra, jag satt inte kvar där. men ändå känns det fel. jag har gått vilse i mig själv, i oss. en vän är inte en pojkvän, en pojkvän är en bästa vän och kärleken i ens liv. valet, valde jag rätt. måste hitta svaret här, här i mig själv.


You got me thinkin' bout our life our house and kids,
Every mornin' I look at you and smile










'cause if one day you wake up and find that you're missing me
And your heart starts to wonder where on this earth I could be
Thinkin maybe you'll come back here to the place that we'd meet
And you'll see me waiting for you on the corner of the street


...................................


Such a mystery,
When he's here with me,
It's hard to believe I'm still lonely,
Chances fadin' now,
Patience runnin' out,
This ain't how it's supposed to be.



Don´t look back in anger



ikväll är det en kväll då man bara känner för att dö. jag kan jämföra det med att man sitter och kollar på en film, helt plötsligt stoppas filmen. det visar sig att man kommit åt fjärrkontrollen, man trycker på play men då visar det sig också att man lyckats radera filmen. det här lovet som jag har haft har inte varit ett slappt och gött jullov. så himla mycket har hänt i mitt liv. och innerst inne mår jag nog inte så bra just nu, jag vågar nog bara inte inse det... eftersom jag och alla intalat att jag är den som jämnt livar upp stämningen, som jämnt är glad... men så är det inte. ikväll sitter jag här i mitt hus, ensam och tom. jag hade planerat dem sista dagarna av lovet, jag skulle träffa underbara människor varje dag. men nu orkar jag ingenting. jag orkar inte anstränga mig. jag lägger mig ner och dör för en sekund. filmerna och serierna och sömnen tror jag ska hjälpa mig att klättra vidare...