happy ending


denna bild möttes jag av när jag kikade in på min väns blogg, de gjorde dagen perfekt! Emma och My och Jag vet allt om varandra och hur vi fungerar och det är underbart att få ha en sån vänskap med dem. Vi är verkligen de tre tjejerna som kommer ha varit brudtärnor på varandras bröllop, de är vi tills döden skilljer oss åt.
Vi fikade på gränden i några timmar innan jag drog vidare till gymmet. Det blev en fin dag tillslut hann till och med träffa johan. just nu sitter jag och läser solo och lyssnar på min kära spotify lista.
nattinatt

♥ Dag 3 – Mina föräldrar.


Mina föräldrar:
Heter Lena och Bertil. Mamma är 54 år och pappa är 49. I år har dem varit tillsammans i 20 år och är kärare än någonsin. De träffades genom min storebror Elias. Pappa var ledare i kanot för honom och när mamma en dag kom och hämtade Elias så blev pappa helt döförälskad. Kort därefter flyttade de till Törunda till ett gult hus med vita knutar och tre dagar efter flytten föddes min bror. I den gula villan bodde vi sen i 14 år, innan vi flyttade till huset i stan. Mamma och Pappa visar verkligen vad äkta kärlek är. De finns såklart uppåt och neråt dagar, men varje gång de ser på varandra ser man verkligen att den starka kärleken finns där no mather what.
Mamma fick barn vid 18 års ålder första gången, det var då min syster kom till jorden. Mamma har fyra barn och pappa har två barn.
Pappa är civilingengör och min mamma jobbar inom vården.
Pappa älskar att träna, de bästa han vet är att cykla på sin häftiga cykel och åka längdskidor, han satsar just nu på vasaloppet.
Mamma älskar inredning och att blommor och allt var det är. Och en mer pratgladare människa än henne känner jag inte. Hon är också grym på att laga mat fast hon delar trots de första platsen med pappa.
Mina föräldrar va dem som va bestämda när man var liten att man endast fick kolla på bolibompa alltså tv högst en timma per dag, och så höll det på i många år. Vi älskar att resa tillsammans och jag vet inte hur många gånger jag har varit utomlands och hur många länder jag har fått besöka tack vare dem, och det är jag jätte tacksam för.
Deras dröm är att sen när det blir pensionärer köpa en stugby högt upp mitt i ingenstans och driva den och bara njuta av friheten.
Jag älskar mina föräldrar trots att dem kan vara väldigt väldigt jobbiga, men de är nått man får ta för de kan ju inte alltid vara bra.

lucky day


klockan är 12.12 och jag sitter fortfarande hemma, vad hände? jag vaknade upp vid 10 med helt förstörda ögon jag måste ha haft migrän inatt. Jag kan inte ha mer otur för idag har vi världens viktigaste prov i företagsekonomi så trots allt har jag tagit några tabletter och tänkte nu springa till bussen. efter skolan ska jag fika med vänner och efter det blir de gymmet. jag hoppas mitt huvud pallar med det. puss

♥ Dag 2 – Min första kärlek.

Min första riktiga kärlek hette Niclas. Det finns väl inte så jätte mycket mer att berätta, vi var tillsammans i 3 månader. Och vi hade en massa gemensamma vänner som vi hittade på en massa bus med. Men så en kväll fick jag ett sms, han gjorde slut. Så mycket som tårarna rann nerför kinden den gången har de nog aldrig gjort igen. Men jag minns att min bror kom in till mig och satt och höll om mig i timmar... Nu när jag ser tillbaka på det ler jag bara, vi gick i 7:an han var 1.50 och jag 1.60 vi måste sett riktigt gulliga ut. Men att förlora sin också bästa vän, var skit jobbigt trots att vi va så unga, så idag är vi inte ens vänner de gick inte. Men om vi träffas säger vi väl hej.


♥ Dag 1 – Presentera mig själv.

Jag heter Moa Svensson och Linnea i mellannamn. Pappa bestämde Moa och Mamma valde Linnea, egentligen ville mamma att jag skulle heta Agnes Cecilia vilket pappa inte tyckte om. Och tro mig de har jag skällt mycket på pappa för när jag mindre, för vem vill inte heta Agnes Cecilia.

Jag är 16 år och bor i en villa med min två föräldrar Bertil och Lena samt min storebror Anton. Sen bor min egna lilla katt Vilma här också. Jag har två till syskon, jag tänker dem som mina riktiga men vi har endast samma mamma, den ena heter Elias och den andra Elenore, båda är de över 30. Elias bor nära mig men de gör däremot inte Elenore, vilker har varit väldigt svårt eftersom hon är en stor förebild för mig, och vi passar som två pussel bitar. Sen har jag en pojkvän också som heter Johan, han har inte funnits i mitt liv så länge så allt är väldigt nytt och jag är helt galet nyförälskad.
Jag har många kusiner, 13 stycken. Vissa står jag nära och andra inte, de är väl av den anledningen att vi är dåliga på att ta tag i att träffas.
Jag har bara flyttat en gång i mitt liv, och den flytten var från landet till stan.

Som person är jag nog väldigt glad när jag har goa människor runt omkring mig. Jag älskar att ta mig an äventyr, alltså riktiga utmaningar, som att bestiga kebne kaise. Men däremot har jag ibland för höga krav på mig, som resulterar i att jag struntar i allt för att jag helt enkelt inte orkar i vissa fall, ett exempel som fått lida är skolan. Och min sämsta sida är att jag är expert på att skjuta saker framför mig.
Och ibland blir jag arg på mig själv för att jag tänker för mycket på hur man ska se ut, att jag inte har insett än att alla duger precis som dem är. De finns så många andra viktiga saker istället för utsidan på en människa, jag längtar tills den dag jag inser de på riktigt.
När alla fyllde 15 och drog ut och började dricka och festa var jag den som satt hemma med mina vänner och bara mös framför en film eller bara tog de lugnt, vilket jag är glad för.
På fritiden umgås jag med vänner, tränar, umgås med johan och min familj. Att kika på töntiga program som ensam mamma söker, att foto, att sjunga, shoppa gillar jag också. 

Jag tycker att de är bäst att ha få riktigt nära vänner än en massa vänner som man känner lite halvt, men på senaste tiden har det varit svårt för de har kommit in så himla många bra människor att tiden inte räcker till för dem alla.

Jag går på John Bauer Gymnasiet i Västerås och stormtrivs med linjen som jag läser - ENTREPRENÖR. Min dröm är att bli mäklare och det är något som jag inte tvekar en sekund på att uppfylla.

Jag tror att meningen med livet är att vara lycklig.


utmaning

jag tror inte jag inbillar mig, utan de är nog sanningen att jag bara skriver om hur trött jag är på att plugga och hur kär jag är. därför tänkte jag göra bloggen lite roligare med utmaningen nedanför, here we go...

♥ Dag 1 – Presentera mig själv.
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina föräldrar.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Vad är kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag.
♥ Dag 7 – Min bästa vän.
♥ Dag 8 – Ett ögonblick.
♥ Dag 9 – Min tro.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mina syskon.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den här veckan.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Min första kyss.
♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
♥ Dag 20 – Den här månaden.
♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – En första.
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats.
♥ Dag 28 – Det här saknar jag.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick.


make a star


light a candle
for the old man who sits staring
out a frosty windowpane

light a candle
for the woman who is lonely
and every Christmas is the same

for the children who need
more than presents can bring

light a candle
light the dark
light the world
light a heart or two
light a candle for me
I'll light a candle for you

light a candle
for the homeless and the hungry
a little shelter from the cold

light a candle
for the broken and forgotten
may the season warm their souls

can we open our eyes
to shine through the dark

light a candle
light the dark
light the world
light a heart or two
light a candle for me
I'll light a candle for you

and in this special time of year
may peace on earth surround us here
and teach us there's a better way to live
and with every (every) flame that burns
we must somehow learn
that love's the greatest gift
that we could ever give.....

light a candle
light the dark
(light the world)
light the world
(light a heart or two)
light a heart or two
light a candle for me
i'll light a candle for you
light a candle (oh yea)
light the dark (everybody needs a light)
light the world
light a heart or two
light a candle for me )
I'll light a candle for you
light candle for me
I'll light a candle for you
light a candle for me
I'll light a candle for you

när alla pusselbitar faller på plats


jag antar att det är när relationsstatusen på facebook ändras som man är redo och berätta det för bloggen. det känns nästan lite overkligt, men jag har träffat på en sån underbar kille och jag är så himla lycklig. jag njuter av varje sekund som jag får med honom.



snart kommer min fina kusin hit vi hade väl lite planer på att färga hennes hår, prata, baka och slänga ihop en middag till gästerna. och en massa kramar blir de nog också eftersom vi inte har träffats på 6 långa veckor.
have a nice day

need you now


och så var det fredags mys! har levt upp till det, hängt på emmas handboll och sett henne där hon hör hemma-planen. sen drog madde, mysan hem till emma där blev de mys och idol. nu tänkte jag hoppa ner i sängen. imorgon blir de en fin dag och även på söndag. tänkte försöka hitta lite motivation till plugget också, jag måste verkligen... ska verkligen göra det för snart är det lov och då vill jag bara kunna slappna av och njuta.
ps. nu är det bara en fredag kvar sen sitter jag och my i globen och ser finalisterna sjunga live, ballt

Vilma


här är två bilder som My tog ikväll på Vilma, hoppas ni tycker om tomteluvan som jag har gjort. Bilden som jag skickade in till VLT (för att tävla i årets lussekatt) kommer ni få se senare ifall den skulle komma med i tävlingen dvs. nu ska jag sova, drömmen hade varit att jag redan sov för länge sen. men äsh hoppar in i drömmarna nu istället. godnatt

Nothing compares to you


tog nyss ett hejdå till pappa som flög iväg igen... nu ligger jag här i sängen med magvärk och två ögonlock som bara vill sluta sig, jag är väldigt trött. ska nog ta en timmes tupplur för sen kommer M hit och vi ska fota vilma, spännande....

And Everybody Wonders What's The Change


idag bröt jag min vanliga vardag och tog istället en lång svängom på stan med E. de shoppades och fikades, när jag kom hem slängde jag i hårfärgen i håret och rensade kläder i garderoben 2 hela matkassar fylldes med sånt som jag ska skänka bort.
just nu slår mitt hjärta minus trots att jag är helt galet förälskad. förstår mig inte på läget som jag hamnat i riktigt, jag har ingen kraft men det är något extra som inte funnits där förut som driver mig framåt, som gör att jag vaknar upp med ett leende varje dag. en persons bild spelas upp framför mina ögon hela dagarna och tankarna fylls av hans ord. jag har stött på jordens finaste människa. och jag njuter av varje sekund som passerar, tack vare honom.

friendship


idag slog jag och familjen till på en tre rätters som slutade som en två rätters eftersom vi inte kände för dessert helt enkelt. men det blev gött. annars har jag kört runt i en bil en liten stund bara eftersom vi glömde övningskörnings skylten. sen drog jag vidare och mötte upp emma och vi fick ett proffsigt träningsschema gjort just för oss av två fresha instruktörer på friskis. så nu är jag bara ännu mer taggad. just nu ligger jag och myser med katten och datorn, ska nog fortsätta med det ett tag till vill inte riktigt att de ska bli måndag än. puss

och så var man här igen


ny vecka. jag vill hinna plugga skiten ur mig. hinna träna oändligt. hinna shoppa. hinna ha en fotosession. hinna fika med vänner. hinna se idol med en vän. hinna övningsköra. hinna städa. hinna umgås med familjen. hinna ha tid att tänka. hinna träffa J. hinna träffa min kusin. hinna läsa en bok. hinna se alla tv program. hinna spela in låtar.
ska ta och leta upp kraften och tiden som alla snackar om, utan den lär jag inte komma någonstans.

DET ÄR EN KONSTIG VÄRLD VI LEVER I






due date rekommenderas starkt





Det tar ett tag för mig, jag kanske glömmer hur man gör
sist var himlen vit som papper ovanför
Men jag har slutat säga nej, nu ska jag göra vad jag kan
jag ska riva mina murar tills vi ser varann
För jag vet vem jag är när jag är hos dig

ONE LIFE


Have no fear for giving in
Have no fear for giving over
You'd better know that in the end
Its better to say too much
Then never say what you need to say again


love drunk


madde, jag, emma & my på avslutningen i sommras...

godmorgon alla beatynissar!
kvällen igår blev taco ätning, bubbelbadsmys, tjejsnack, buzz och lite mer tjejsnack på det med emma, jossan & amanda - märkte ni nå konstigt, jo vi missade IDOL. tänkte kika reprisen på söndag istället...
idag är det bara 25 dagar kvar tills jag fåt träffa syster, tänk att jag räknar ner dagarna... men det svider att inte ha henne nära, men de är något som jag har fått lära mig att leva med.
nu tänkte jag sätta på hög musik och riva ut alla kläder i min walk in closet och rensa upp, för de ser ut som ett bomnedsslag därinne. Ikväll jag jag och J mysa runt på stan, bio och fika...

say what you need to say


sitter här i sängen och insåg nyss att de är fredag imorgon, veckorna rullar på galet snabbt. det blir bara kallare och kallare ute men jag tycker jag lyckas hålla humöret uppe. imorgon ska jag och j,e&a mysa, lördag kusin och bio och söndag kommer en bunt med gäster över för att käka lite god mat. de blir gött annars utöver de ska jag sova så mycket som möjligt! så funkar livet just nu, ha de finfint ska allt se till att printa lite bilder från helgen till er, puss.

vägskäl


lunchade med mammi igår på Italian Bar.

loggade in här för att berätta att körkortstillstådet har kommit! blev så himla gläd, har väntat så länge nu de är nog två månader...
är stolt över mig själv som räknat matte 8 timmar tre dagar i rad och idag redovisat allt och pluset är att det kändes som att det gick bra. just nu väntar jag in bonde söker fru och då tänkte jag att spikmattan kunde göra mig sällskap sen tänkte jag sova, nu ska jag inte tråka ut er mer.
take care!

sommar o sol


sitter här vid frukostbordet och käkar chokladboll som jag och mamma köpte när vi besökte IKEA igår. igår satte jag inte mig vid datorn en enda gång nu är det bara matte hela dagarna i 3 dagar, sticker till skolan vid halv 9 och kommer hem vid 8... jag måste klara det här, för fusjutton vad jag ligger efter. nu ska jag ta mig iväg till skolan, tänkte cykla men känns som jag kommer rammla de ser så halt ut, men vi satsar och så får vi se hur det går.

LOVE IS WICKED


Jag lämnar ensamheten bakom mig



Du, rör vid mitt inre
Du, du fyller mitt sinne
En dröm förvandlas till en verklighet
Du är allt jag nånsin önskat mig
Varje stund, varje ögonblick får liv igen
Det finns inga tvivel kvar


farsdag



jag tycker filmen igår var grym, och jag tror jag råkade göra caroline hörselskadad och ganska många fler inne på bion. vi satt på min veranda inatt och rökte vattenpipa, lyssnade på musik, pratade och spelade kort. somnade runt halv 5 och vaknade halv 11 konstigt nog. så jag är ganska död. men vi har haft besök och firat pappa och anton. nu ska jag ta mig ett långt bad, kanske att jag hänger på brorsan för att spela badminton men det blir nog en lång promenad istället.

TIPS

trött på att behöva skrolla när du kollar på bilder på facebook eller att alla bloggar har för små bilder. tryck in f11 och du kommer hamna i ett läge som är grymt för blogg och bilder. för att få tillbaka läget som var innan trycker du bara in f11 igen.

LÖRDAG


godmorgon sitter och myser i soffan med lite plugg.
tänkte snart sticka iväg till affärn och handla lite smaskigt. vid 7 kommer Caroline hit vi ska laga sushi och sedan bege oss ner på stan för att se Paranormal Activity 2. hoppas på att den kommer vara riktigt läskig eftersom jag slipper sova själv inatt så skulle det funka.

slut på veckan, dags för fredagsmys


nyss hemkommen från gymmet, kom hem gjorde jag tack vare att mina brorsa kom och hämtade mig. häftig känsla. nu väntar en jättefin helg ska träffa en hel del grymma människor och försöka hinna och mysa, det är jag värd det har nu visat sig att jag får nästan högsta betyg i allt så mer nöjd och ego kan man nog inte bli än vad jag är just nu. tänkte börja helgen med en myskväll med två vänner, såklart framför IDOL. nu försöker jag hitta en snygg mys outfit.
ville bara önska er fin helg, och tänk inte- gör.

THIS IS HISTORY


idag har det skrivits historia i familjen.
Min syster har öppnat sitt företag!
Min yngsta broder har tagit körkort!
JÄKLAR VAD JAG ÄR STOLT!

jag blir så dum av dig


godmorgon på er fina människor!
jag sitter just nu vid en brinnande brasa och gosar med Vilma, gick nog upp lite för tidigt idag. Nu väntar en lång dag i skolan som vanligt sen ska jag på ett möte (spännande) och efter det ska jag hinna gymma, det blir lite stressigt men jag tror att jag gillar stunderna när det är såhär.


We're a picture in my mind
And when I wanna find you
I just close my eyes
You'll never be that far from me
So don't say goodbye 'cuz
You'll never be that far from me
I, I will remember you
And all of the things that we've gone through



love is to hard to fake


hallouu nu är jag här igen jag hinner inte med tiden, jag har en massa massa saker planerat som KROCKAR, kalendrar funkar INTE. nu har vi fått skolkatalogerna här i skolan, så ingen som orkar plugga förutom jag som haft den liggandes därhemma i två veckor... idag ska jag ägna mig åt något jag är riktigt riktigt dålig på, dansa... dags för lunch och jag har glömt mitt lunchkort, dagen är på min sida... puss

Böda camping!


jahapp här sitter man inlåst i sitt hus, kunde inte ge mig ut i stormen för att komma till gymmet... istället har jag käkat kladdkaka och försökt att gilla läget. men däremot när jag satt och kikade på böda camping häromdagen så dyker mitt ex upp i bild, blev ganska så chockad hehe.
nu är jag så himla trött, känner bara för att gå och lägga mig efter att ha pluggat 6 timmar matte idag, men vi får se vill inte missa sveriges skönaste familjer som den tv-nörd jag ändå är.

Convinced we were each others destiny


update: min busiga vän har varit inne här och pyntat lite, ser ni vad snyggt det blev?! Jag sitter just nu och kikar på hollywoodfruar är helt slut efter mitt och Johans pass på gymmet. men snart ska jag gå ner och lägga mig på spikmattan och somna till eller rättare sagt efter pensionärsjävlar.
jag har insett nu hur jobbig vintern är, det ända positiva är Slalom och varma bastubad. något annat kan jag faktiskt inte komma på...

My gästar!

Hej hej!

My här, för er som inte vet så är jag Moas bästa vän. Nu undrar ni nog vad jag gör inne på hennes blogg hihi. Jo jag har fixat en header till henne och försökt lägga in den. Efter nån timme sittandes så funkade det äntligen. Blev inte riktigt som jag hade tänkt mig men det får duga så länge. Jag får väl göra om hela bloggen snart - måste bara veta hur hon vill ha den.

Moa är en av världens bästa personer. Jag hoppas verkligen ni också har en sån vän som henne.
Kram ♥

I en vintervärld, finns det någon tro?

Tiden rullade på, dag ut och dag in. Den ville inte stoppas, inte ville jag heller att det skulle ske. Det blev kallare, den årstid som oftast lyckas få mig på dåligt humör hade kommit hit igen. Men jag såg till att välja de saker som var bra för mig. De som gjorde mig glad, som fick mig att känna mig värdefull och älskad. Men framförallt, lycklig. Men som en varm sommarvind kom något nytt in i mitt liv i samma stund som jag lunkade på i min vanliga lunk. Något varmt och stort som fyllde ett tomrum i min kropp, ett hål som tiden hade lyckats trollat bort från mitt minne visade sig nu existera. Några gånger hade ett lyckobrus susat runt där, men var nuförtiden som bortblåst.
Men nu knackade det just på den dörren igen och jag var beredd att öppna. Jag visste om att ett litet felsteg, skulle få dörren att panga igen rakt på mig och det skulle svida. Men det var så länge sen jag hade känt mig såhär pass levande, så jag var beredd, beredd på att chansa. Och under mina korta barnaår hade jag på minnet lagt att det faktiskt stämde, jag skulle endast få leva ett liv i en och samma kropp, ett liv. Så jag ville stå upp för det och leva för stunden.

Vart var vi sen? Allt trallade på som i en lyckad kärleksfilm… Men bom! Dörren slogs nästan igen, men stannade precis innan dörren låste sig med låset. Precis som att en mus hunnit emellan och fastnat.

Där är vi nu, när snön börjat falla på gator och torg. Här står jag igen, utan dig, utan en ny vän, en kärlek. Livet fortsätter precis som innan, men det kanske svider lite mer nu om natten när den där tomma platsen visar sig på riktigt framför mina ögon. Den plats som du aldrig fick fylla upp.
Men det slår mig, kanske var det bäst såhär. Jag vet inte, men jag orkar inte fundera vidare. Jag fortsätter gå.


FUUUUUUCK


detta fick jag med mig hem från huvudstaden

jag är nog den sämsta när det gäller att ta tag i att plugga. FAAAN de var typ 3, 4 timmar nu kan jag inte ens räkna, sen jag skrev mitt inlägg att jag skulle börja. har jag börjat? nej! så jävla besviken. när man väl ska plugga så blir helt plötsligt ALLT annat helt grymt roligt! just nu behöver jag hela huset tomt utan människor så att jag kan springa runt och skrika till THE EYE OF TIGER och SEN kan jag nog KANSKE koncentrera mig bättre FAN!! nu när jag ändå är igång så kan jag berätta att jag har lite nya REGLER som jag måste följa look at this:
SOVA INNAN 22.00 PÅ VARDAGAR
GÅ PÅ EXTRA MATTE PÅ HÖGSKOLAN
OCH STÄDA RUMMET VARENDA JÄVLA TORSDAG
nä nu ska jag DYKA ner i böckerna och jag ska fan inte upp förens jag är klar, måste bli bättre på vafan heter det nä nu kommer jag inte ens på ordet, skit. bye!
ops kom på ordet SJÄLVDISCIPLIN!

FOREVER YOUNG


här över ser ni bilder som My tog igår, visst är hon duktig. jag är riktigt stolt över henne.

idag är det söndag, sista dagen på lovet. detta lov har bara runnit iväg, fast ändå inte. 
idag tänkte jag se till att bli lite stolt över mig själv, så nu är det dags för en riktig pluggdag. och fixar jag det får jag gå till gymmet & se ensam mamma söker ikväll. låter väl som två bra belöningar?!
innan jag sätter igång vill jag bara hälsa till er alla där ute. och lev för dagen, chhhärlek som geir skulle ha sagt ;)

Tjenis!


bild tagen av My Vestlund. från dagens fotosession, mer bilder kommer.

Goddagens! Min dag var tänkt att bli en riktig pluggdag, eftersom det behövs. MEN jag kunde inte låta bli att tacka ja till en heldag med min bästa vän, vi har fotat och kört ett hårt pass på gymmet och myst med lite skorpor, en helt perfekt dag! Nu måste jag hoppa ner i badet sen kommer farmor och hämtar mig, vi ska åka runt till alla dvs farfar, mormor, låtsas farfar osv och säga hej och tända ett ljus. det blir fint.
sen tänkte jag visa er vad jag köpte i stockholm. hittade inte mycket. menmen, så vi hörs senare. puss
Missa inte I HENNES SKOR som visas på tv ikväll.

STOCKHOLM


galen bild från halloween

Godmorgon! Idag drar jag och familjen iväg till Stockholm, de kommer nog bli en riktigt fin dag. Jag ska äta lite för mycket choklad och njuta av dagen...
tänkte bara tipsa er om två coola tjejer:
http://rebeccafiona.se/blogg/
De lever ett riktigt häftigt liv som ni kan följa i deras serie...

Kram/ moa

FALL




I used to run in circles


igår mötte jag upp mina kära vänner och vi tog närmsta vägen till affären packade på oss två marabou kakor gick hem till mig och bakade en riktigt go choklad kaka. sen snackades det i en hel del timmar och kvällen avslutades med tacos. kortfattat- en grym dag.

ja med dessa inlägg låter jag säkert helt överdriven, MEN jag är så otroligt tacksam för alla FANTASTISKA människor som faktiskt där vandrandes runt omkring mig. De ger mig en sån fantastisk energi och jag hoppas att jag ger dem detsamma. Jag önskar att jag kunde lyckas att få er alla att förstå hur bra ni är och hur vackra ni är. För det är ni verkligen, säger det än en gång, tack för att just ni finns här!

det är en konstig värld vi lever i



tjejen bredvid mig på bilderna heter Therese och det var hon och jag som sprang runt där på dagis med ett halvt hjärta runt varsin hals och på halvorna var det ingraverat Bästa Vänner. Vi har så otroligt många minnen och vi vet precis hur vi fungerar, livet har varit så otroligt orättvist och grymt mot Therese, men att sitta och lyssna på henne förstår man hur stark hon är. Hon är grym och hon är värd att få dem bästa dagarna som går att hitta i hennes restarande år av hennes liv.


who will love you


caroline och jag hängde runt på stan i tisdags, vi har varit vänner sedan förskolan då vi också insåg att vi nästan bodde grannar och hade gjort det i några år. hon är en vän som alltid finns där i vått tårrt. man kan inget annat än att älska tjejen. efter att vi hade träffats skulle hon på modell för en dag och jag här ser ni resultat, så himla fin!

don't you let me go, let me go tonight...


hejhej&hej, imorse & igår kväll har väl inte varit de bästa mintrarna den här veckan. men jag har börjat acceptera att man måste genomlida de där stunderna också. man kan inte bara vända ryggen och gå där ifrån, man måste ta sig igenom det.
just nu sitter jag här med musik på högsta volym medans jag städar rummet och jag har precis käkat god tacos. snart ska jag iväg till gymmet och köra ett hårt pass med pontus&johan, men innan tänkte jag lägga upp lite bilder här, så let´s go.

DEAR DIARY


hittade en väldigt gammal bild på mig och carro, min fina vän som jag träffade idag

jag bara glider runt i denna lilla västerås värld detta höstlov och jag gillar det verkligen. myser runt på cafér och restauranger med barndomsvänner, eller vad man nu ska kalla dem. men sådana vänner som man delar gamla barndomsminnen med och som det inte påverkar vänskapen oss emellan oavsett om man inte har setts på ett år. sen har jag hängt med två riktiga träningsproffs så min älskade träning flyter på finfint. och att det fortsätter rulla ruliga serier på tv:n har jag heller inget emot.
nej nu ska jag ta och hämta lite annanas, smaska i mig den och sedan sova är helt slut plus att imorgon så måste jag gå upp ganska tidigt och lite senare ska jag träffa två vänner som jag heller inte sett på väldigt länge, kommer bli grymt.

puss

FREJA goes Halloween



här kommer några bilder, det va en helt galen kväll som ni kan se!
går nog inte riktigt att slå, alla va goa och glada och utklädda lite halvt från topp till tå.
people, you are amazing.