I'm touching hands with someone seriously beautiful


med musiken i öronen känner jag pumpande kärlek

besökte tandregleringen imorse och berättade läget med mina tänder. äntligen en tandläkare som var på min sida, ska dit nästa fredag och då ska de göra en stor undersökning. för första gången i mitt liv känns det som att jag kommer få tandställning, det känns underbart. de ända kravet jag har är att den tas bort innan studenten, hehe. annars skrev jag på en massa papper om att de är okej att de tar bort tänder och att den sitter fast där i 2 år.

nu ska jag dra mig vidare på träning, fick så otroligt mycket gjort i skolan och nu är vi lediga i 5 dagar.
insåg också att mitt liv går ut på att plugga och träna just nu. jag kanske borde ha en blogg om träningen egentligen, ska fundera på de. kan bli bra!


You can go your own way



såhär mycket att göra, såhär lite tid.
ta-igen-veckan är här och herregud vad jag stressar. alla mina new body kläder måste delas ut också, 29 varor. nu ska jag dyka ner i mina projekt arbeten och alla härliga mattetal, önskar det fanns ett chip att köpa som man stoppade in i hjärnan och vips så kunde man de som ska behövas kunna.
annars? tacos & familjen annorlunda tonight

tårarna blänker som is, som aldrig smällter



okej eftersom jag sitter här en kväll som denna med solsidan på G och med mitt hjärta, huvud och mage som skriker efter en massa godsaker som jag nu har bestämt mig för att sluta med eftersom socker beroendet har blivit lite för extremt den sista tiden så tänkte jag skriva av mina drömmande tankar i listan nedan, sen är jag redo för solsidan och mitt nyttiga liv som börjar från och med NU:

Varm dryck: Kaffe
Kall dryck: Icé tea
Bröd: Frökusar
Pålägg: ägg, kaviar / kalkon, avokado
Grönsak: Kronärtskocka
Frukt: Äpplen
Bär: Smulltron
Krydda: Pommes krydda
Godis: Choklad
Kaka: Kladdkaka med marabou i
Snacks: Färsk annanas
Ost: Halloumi
Sås: Bearnaisesås & Rödvinsås
Glass: Piggelin
Snabbmat: Ikeas kokta korv
Yoghurt: Hjortron
Flingor: Kan inte äta 
Pizza: Kan inte äta
Naturgodis/Nötter: Pecan nötter med Yoghurt
Soppa: Sparris
Utländskt kök: Sushi eller tacos
Halstablett/Tuggummi: Spearmint


number TWO



här är lite halvroliga bilder som jag knåpade ihop. mamma och pappa var bara en dag i stugan. så de dagar då de storma för mycket mös vi tre inne i stugan med god mat, mashmallows, musik, filmer, bastu och sov ut. emma och jag bakade totalt 6 kladdkakor och tog en sväng in till grannbyn i Norge med Converse på fötterna vandrade vi 1,2 mil, inte de bästa men otroligt kul. det är så himla skönt med lite semester och världens bästa sällskap hade jag med mig!

Lov£ Moa

number ONE



dagen efter pappas 50 års dag så lagade jag och emma ihop de här tills de kom till stugan efter att ha blivit räddade...

*****/*****

spritt språngande galen

hejhejhej!
hemma... kan inte riktigt acceptera att VARJE gång jag reser iväg på en längre resa alltså, så händer något sjukt. denna gång var mina föräldrar nära att dö ute på bland fjälltopparna och det var storm i 3/6 dagar. men vi kom hem levandes. ni kan inte förstå vad jag ångrade mig när jag insåg att jag inte packat ner löpar skorna, öjöj vad jag taggar för en löpartur ikväll. men först ska jag bjuda er på bilder! ses snart, helt klart



Det är alltså föräldrarna mina de skriver om, här hittar ni hela artikeln:

http://op.se/harjedalen/1.2887535-skidakare-raddades-fran-fjallet-i-det-harda-vadret

hur många lingon finns de i världen


idag trotsar jag snön och kör på halvt magtröja, från Bikbok


igår hade vi judo på gyman, åh gash va roligt det var! man gjorde snygga lyft på varandra och flög runt lite här och var, testa själva vet ja!

jag har suttit barnvakt från 17.00 till 01.00 inatt hos mina små grannbarn. vi hade det så mysigt, fast jag är väl inte väldans pigg idag.

idag är det en lång skoldag sen blir det stan och bio - hur många lingon finns det i världen, med mina fina vänner- äntligen! sen blir det till att packa hela natten lång och sen är jag ledig i hela 9 dagar.

på onsdag fyller min kära pappa 50 år, så på torsdag kommer han och mamma upp till stugan och vi är där sista dagarna tillsammans. innan så kommer det bara vara min bror och min vän Emma där uppe. Åh som jag har längtat!

nä nu ska jag ta och fixa katten min eftersom hon ska lämnas till sari och elias där hon ska bo när jag är borta.
sen får jag nog springa till bussen, jag som nyss hade så mycket tid...

ville bara säga hejdå och jag kan garantera att jag kommer hem med en full kamera.

Lov£ Moa

VÄRLDENS BÄSTA KÄRLEK



släpper plugget för några timmar och cyklar iväg till gymmet och stannar där ett par timmar, är skit taggad. Det är nog den bästa känslan att kunna pressa sig själv och veta att det kommer gå om bara kämpar och sen kunna gå därifrån lyckligare än när man kom dit. YES, jag är besatt!

imorgon ska jag vara barnvakt och det kommer bli så kul!
sen är det bara packa,packa,packa för på lördag åker vi!
Behöver det här nu, behöver hitta motivationen till att orka med skolan.


Vet inte hur jag ska tolka det här E ringde mig nyss:
- Hej Emma!
- OJ!!
- vadå oj?
- men du svarade ju!?
vissa tror inte riktigt på att jag äger en mobil, men de måste betyda att jag klarar mig fint utan en också... ;)


du kan inte ge dina misstag till en annan människa


LOOKBOOK


vaknade 4 timmar för tidigt, så nu sticker en trött tjej en timma tidigare till sin favorit skola - john bauer!!

What am I suppose to say when I'm all choked up that you're ok


Cassandra, jag & Jossan



nu är jag hemma efter en riktigt lyckad kväll, med promenad och kaos med schlagern, bättre lycka nästa år... imorgon tänkte jag köra på en färgning av mitt hår, premiär för milen UTOMHUS och plugga väldigt väldigt mycket.

men anledningen till att jag kikade in här var för att säga att jäklar vilken bloggkörning jag hade idag, men nu är det dags för mig att ladda för alla dagar den kommande veckan kommer ha väldigt mycket. allt från jobb till intervjuver, till träning och besök, ta igen två veckors plugg på en vecka också, ja helt enkelt lite av allt. så passar på att säga ha en bra vecka så ses vi den 27 mars då jag kommer hem från fjällen och kommer ha så otroligt många fina bilder att visa er.

love u guys

the sun will shine for me


den här dagen bara rann iväg...
ni vet den där svarta läppstift trenden som aldrig växte sig så stor blev jag sugen på att testa tack vare att min vän köpte ett svart läppstift igår. Jag själv målade på lackkajal och på bilderna har ni resultatet + dagens outfit, tänk att man kan börja köra på solbrillor nu. skulle egentligen ut och övningsköra men jennie ringde och berättade att hon var utelåst så hon kommer hit och sen drar vi vidare till jossan med cassandra där vankas det melodifestivalkväll och mys. spännande vilken låt vinner ikväll egentligen, jag har inte bestämt mig för vem jag ska rösta på. det kommer bli en fin kväll!!

nine crimes



godmorgon! solen lyser och det är 5 +, härligt. har ätit min goda frukost - äggmackor & kaffe med Vilma och gett Big brother en chans, vet inte riktigt vad jag tycker om det. Inte så intressant, kanske ska börja kolla typ om en månad istället. funderar på om man ska gå till träningen idag... ha en fin lördag, puss!

I see you've got your smile back


it´s not like you to turn over here



såg till att ta mig hem snabbt efter jag vandrat runt på stan med två vänner ett tag, hoppade i ett varmt bad direkt, jag får inte bli sjuk igen!

för några dagar sen fick jag hem ett brev från tandläkaren, det handlade om min tandställning. jag kanske inte kommer få för dem har ändrat kraven på hur grova fel man ska ha med tänderna för att få det... känns inte kul alls eftersom jag inte är nöjd med mina tänder, den 30:e mars ska jag dit och kan säga att jag håller tummarna varje dag, skulle kunna göra allt för att få det.

på lördag sitter jag i bilen påväg till våran stuga i Norge för 9 dagars skidåkande med min bror och min vän Emma, är väldigt säker på att det kommer bli en oförglömlig resa. älskar fjällen och våran stuga!

sen sist vi sågs...


har jag bla. - träffat emma och my för några underbara timmar...

fått äran att renskriva ett av de finaste kärleksbrev som någonsin skrivits...

varit på mina vänners bandy match, de slog till med det snyggaste målet i sista minuten och åkte alltså inte ur serien, match igen på tisdag - spännande!!

Haft en äkta fettisdag

Spelat in i studion med Mathias och Anton.

annars rullar väl dagarna på med träning hela tiden och skola från 9 till 16, denna vecka har jag kommit till skolan väldigt tidigt eftersom vi har drivit cafét, nu är denna tuffa vecka över!

If I'm proud, perhaps I should explain - I couldn't bear to loose you again



nu får våren ta och vandra in med stormsteg!! jag orkar inte sitta här och ha LUST att skriva om hur jobbiga mina dagar är, jag vill kunna visa er fina sommar bilder, sommar outfits, snygga glassar. Ja men ni vet allt som har med värme och göra. så snabbt jag slutar 3:an kommer jag flyga iväg till ett varmt land och stanna där, jag klarar inte av kyla!! Borde nog va neger och född i afrika, vet inte vad som gick fel riktigt...
nu sitter jag ensam hemma medans de andra är på restaurang eller ser fotbollsmatch med vänner och gud vet vad. men jag ska sova!! har sovit 12 timmar på tre nätter så känner mig inte på topp direkt...

Love Moa

walking on a dream



den här dagen började inte bra, men nu sitter jag här överlycklig och ska snart sova.
hoppas ni har fått i er en semla i magen, min ligger redan där sen igår. - mums!!

http://blogg.veckorevyn.com/saramontazami/
http://carolinesmode.com/hanna/

inte likt mig att vara avundsjuk men finns de nått så är det dessa två tjejer, de har den häftigaste mamman och bor på det bästa stället. gör som mig följ deras liv...

Jag undrar om dem ser att Clowner inte ler



När vaknade du imorse?

Svar:
13.00 men det är inte så slappt som det låter vi somnade 04.00.

Vad var det första du tänkte när du vaknade?
Svar:
Måste hitta fjärrkontrollen så jag kan stänga av alarmet och somna om, vi hade ställt klockan på halv 9...

Har du ringt nån imorse, vem och vad sa ni?
Svar:
Ringde min vän Pontus först, vi snackade om helgen och jag tackade nej till att umgås idag...

Vilket humör är du på?
Svar:
Nervöst, har inte riktigt någon aning varför.

Vad har du på dig just nu?
Svar:
linne & trosor

Har du ont någonstans?
Svar:
Nej inte efter massagen som jag fick av Emma, min kropp känns som ny just nu!!

Om du fick välja vad som helst att äta just nu, vad är du då sugen på?
Svar:
Jag åt nyss en bit choklad så allt sug är stillat MEN om jag måste - en biskvi eller en räkmacka.

Hur mycket var din senaste lön på?
Svar:
Nu jobbar jag ju inte, tyvärr...

Vad köpte du när du drog ditt kort senast?
Svar:
Två kilo godis och en cola...

Vilken var den första hemsidan du gick in på på internet?
Svar:
Idag antar jag? Facebook

Vad ska du göra idag och ikväll?
Svar:
Två timmar kvar tills de blir Måndag så jag tänkte väl sova idag och ikväll

Vilken är den första låten du sätter på idag?
Svar:
You make it real - James Morrison

Varför ska man läsa din blogg?
Svar:
Haha jadu, om man vill läsa kortfattat om vad som händer mig om dagarna och se lite bilder på mig och mitt liv. Min blogg är helt ointressant, men själv tycker jag det är kul att se lite vad mina vänner gör, speciellt dem som man inte träffar så ofta, så kanske att de tycker lika...

Vad gjorde du för exakt en vecka sedan, den här tidpunkten?
Svar:
Hade kommit hem från gymmet och slagit på 2012.

Tror du att du kommer få en komplimang idag, för vad?
Svar:
Nej.

När fotade något senast, och vad?
Svar:
Fotade Emma och mig när vi stod med en hjärt och lugn räddningsdocka - skoluppgift.

Kommer du göra av med pengar idag, på vad?
Svar:
Som sagt klockan är 22.00

Om du sträcker ut ditt ben rakt ut, vad snuddar du vid då?
Svar:
Mitt barbord.

Vad tror du att klockan är?
Svar:
 21.45 - den va 22.00

Vad borde du göra idag?
Svar:
Ta fram företagsekonomin och plugga på den tills solen börjar gå upp.

Vad ska du ha på dig idag?
Svar:
Hade på mig träningskläder hela dagen.

Om du fick fråga en fråga till vem som helst, vem hade du frågat, och vad?
Svar:
Åh då hade jag nog faktiskt passat på att frågat min katt om jag är en bra matte ;)


And I've been going outta town baby it's gonna happen more,



har precis kommit hem från träningen, sprang som en galning och när jag sprungit klart insåg jag att detta lov är över nu. det har varit så skönt!!
nu har jag laddat om för en hel del plugg framöver, denna vecka väntas viktiga prov och jag ska sköta skolans café. kommer inte få en ledig stund.
idag är jag lite extra stolt över att vara dotter till min pappa han kör nämligen Vasaloppet.
nu ska jag skölja av mig ansiktsmasken och stoppa i mig mat.
sen blir det såklart solsidan och städning.

like a fool I trusted you



njöt av den sista lediga dagen med Emma, vi köpte bland annat 2 kilo godis på Hemmakväll...

Everybody talking in words I don´t understand



en riktig bildbomd vet jag inte riktigt men här är lite från den senaste tiden i mitt liv i alle fall!!

i´m so addicted to you




vilken lång dag det blev igår, åkte hem till alex för att provsjunga efter det tog vi en promenad hem till pontus där jag stannade ett bra tag vi åkte på träning och fick stressa hem till honom sen för att alla hade tagit fel på tiden och stod i kylan och väntade. men det blev en riktigt bra filmkväll tillslut.

nu ska jag och emma sticka iväg och träna sen åker vi hem till mig för en dag full av plugg, tacos och melodifestival.


you make it real



hej mina vänner!! hur mår ni?? hoppas ni mår bra!!
jag lever livet just nu, det här är ett sånt himla bra lov har lyckats koppla bort skolan helt och jag bara njuter av livet. har jag sagt att jag klippt av mig håret och stormtrivs i min nya frilla??

igår var jag med mamma till Arboga sen åt vi på Kajen och efter det blev det shopping på hälla, efter det tog vi bilen hem och bytte om och jag stack och tränade på kvällen som vanligt... efter det var det middag som gällde hemma hos min bror Elias, det var riktigt mysigt... sånt där som händer alldeles för sällan!!

men iaf idag sov jag till ett, vid fyra åkte jag ner på stan för att träffa Alex en riktigt go kille som jag ska göra ett litet samarbete med, mer om det senare. efter det åkte jag på förläsningen om resor i världen, vi behöver insperation. nu har min pappa äntligen landat i sverige igen så vi slängde ihop en fruktsallad och kikade på bond för att fira att han är hemma... nej nu ska jag kika klart på 2012 (har inte sett den än, kände att det var dags) och sen sova, en lång dag imorgon. det kommer komma upp lite bilder här, en riktig bildbomb kan jag lova.


PUSS!!

but i did


place: rocklunda

SOULmate



har hängt med emma i två dagar nu, shopping tur på stan, fika, filmkväll, lagat sushi, ätit godis, klippt mig, dansat, lite spa och hoppat runt i skummgummilandet på rocklunda och snart ska vi iväg och träna. Tiden bara rullar iväg och en av de bästa sakerna med just den här dagen är att det är den FÖRSTA MARS, wiho!! nu börjar det närma sig varmare tider på riktigt.

Jag och mina vänner älskar att hänga i mitt nya badrum, de är så varmt och mysigt, så man lurar och låtsas att man befinner sig i varför inte Thailand. Och det funkar faktiskt, de slutar alltid att vi står där dansandes i bikini och med ett skumbad på G. Nu ska jag slänga i mig lite mer sushi och lite kladdkaka, känner att jag är påväg att bli sjuk men det får inte va sant så jag tänker bort det.

riktigt skönt med lov. ska se till och ta det lite lugnt också så jag orkar köra skiten ur mig i skolan sen...
vi passade på att ta lite roliga bilder, kul att ha när man sitter där som gammal... kanske ;)